Hitachi Automotive Systems Group Bursa Genel Müdürü Murat Bayram oldu

Türkiye’nin en büyük fren üreticisi ve dünyanın fren üretiminde öncü firmalarından Hitachi Automotive Systems Group Bursa Genel Müdürlüğü’ne Murat Bayram atandı.

Hitachi Automotive Systems Group Bursa Genel Müdürü Murat Bayram oldu

Dünya devi firmada Genel Müdür olarak görev yapan Ahmet Yağcı’nın Avrupa Operasyon Direktörü olarak atanmasının ardından koltuğu Operasyon Müdürü Murat Bayram devraldı. Otomotiv sektöründe Johnson Controls, SKT ve Yazaki gibi çok uluslu şirketlerde operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 15 yıllık tecrübeye sahip olan Bayram, yeni görevine 1 Ekim 2020 tarihi itibari ile başladı.

FABRİKANIN BÜYÜME YOLCULUĞUNA ÖNCÜLÜK EDECEK

Bursa fabrikasında 4 yıl önce Üretim Müdürü olarak başladığı görevini, son 1 yıldır Operasyon Müdürü olarak sürdüren Bayram, yeni görevinde devam eden projelerin SOP’sini ve fabrikanın büyümesini yönetmek ve temin etmek, fabrikadaki her seviyede bağlılık, sorumluluk ve hesap verebilirliği teşvik ederek işletme stratejisini ve organizasyonunu tanımlamak, iletişimini yapmak ve uygulamak, kalite ve ürün bulunabilirliği açısından müşteri gereksinimlerinin tam olarak karşılandığından emin olmak, tüm yasal ve şirket HSE gerekliliklerine tam uyum sağlamak, üretim verimliliğini, girişimcilik zihniyetini, çalışanların mesleki gelişimini ve ilerlemesini sağlayacak en iyi uygulamaların hayata geçirilmesini memnuniyetle karşılayan bir kültür oluşturmak gibi görevlerde çalışmalarına devam edecek.

MURAT BAYRAM KİMDİR?

1980 doğumlu olan Murat Bayram, Osmangazi Üniversitesi Elektronik Mühendisliği bölümünde lisans, Kontrol Mühendisliği alanında da yüksek lisansını tamamlamıştır.

Otomotiv sektöründe Johnson Controls, SKT ve Yazaki gibi çok uluslu şirketlerde operasyonel mükemmellik, üretim yönetimi ve yalın üretim sistemleri alanlarında farklı görevlerle 15 yıllık tecrübeye sahip olan Bayram, Bursa fabrikasında 4 yıl önce Üretim Müdürü olarak başladığı görevini, son 1 yıldır Operasyon Müdürü olarak sürdürmektedir.

Bayram, evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

banner2
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER